Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпроси за 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпроси за 145

Здравейте на всички. От скоро съм фен на Алфа, и от още по скоро имам шофиорска книжка Имам намерение да си купя Алфа 145, но всички мой познати ми казват че не си заслужава, не били качествени, подръжката им била мн скъпа и най-важното - не се оправдават парите които се влагат в колата. Ако може някой да ми обясни дали наистина нещата са така както ми го представят мойте приятели или алфите са наистина качествени коли. Също така ако някой може да ми обясни разликата между Twinspar i Boxer. И дали 1.6 TS 16V е добър избор защото съм си харесал една такава, но предпочитам някой по навътре в не6тата да ми помогне при избора Мерси предварително
    Alfa Romeo 145 1.4 TS '99

Доста има изписано по всички въпроси за които се интересуваш именно тук във форума на Алфа Ромео ...аз мога да ти кажа само едно...Парите си заслужават удоволствието
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

1,7 boxer или 2,0 twin spark са твоите мотори. По мое мнение са по-добри от 1,6 тс, ама всичко е относително..
      (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

задължително голям мотор 2,0 е достатъчно то няма и накъде повече ама тва е твоя мотор не прави моита грешка с тва 1,4 гори като 2-ка а вървежа ............
        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
        Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
        Alfa Romeo 145 1.4 16v
        BMW 520i E39

Comment

Мерси за информацията, а някой може ли да ми каже как стоят нещата с дизела. Попринцип не харесвам дизелите, зашото съм чувал че не трябвало да се карат във високи обороти, но с оглед на по-малкия разхорд мисля че са добър избор. А разликата примерно между двигателите TS 1.6 i 2.0 каква е освен че единия има 30-тина коня отгоре. Смисал има ли разлика в качеството, в разхода, подръжката и т.н. (питам какви са разликите от финасова гледна точка, зашото все още съм малък сам да си подържам колата, а неискам да съм в тежест на родителите ми ) Също така искам да попитам как вървят разликите в цените на 1.6 и 2.0 , защото търсих алфи 2.0 в мобилето, но не открих нищо което да отговаря на критериите ми.

Comment

за мен разликата на пътя е че като дам машалан с 1,6 машалана не е много качествен ..... а като дам "машалата" с 2-ка разликата е значителна а като пътуваш извън града има случаи 2-ката да дава по малък разход от 1.4то както е и моя случяи и скубя косите че взех 1.4 не варви и гори като 2.0извън града .......... ама така е да съм чел и питал по рано а разликата в обслужването по мотора няма особено голяма
            Alfa Romeo 145 1.4 16v
            BMW 520i E39

Comment

А разхода в града? Има ли голяма разлика?

Comment

Ами моито 1,4 16в в града гори 13-14 ама правя и доста студени стартове лятно време 10-11 колегите да кажат колко им горят 2.0те. Мои приятел има 2.0 16в и му дава 13 гас в града моито 1,4 16в под 12 не пада в града Тои кара 150 коня аз карам 105 коня. ко праим?
                Alfa Romeo 145 1.4 16v
                BMW 520i E39

Comment

Working...
                X